top of page

Tomcsányi László - történelem tanár

2015-ben végigjártam a Camino-t, és ez minden szinten megváltoztatta az életemet. Hivatásom a tanítás és az oktatás minden formája.

 

És hogy miért is olyan érdekes a töri?

Mert megtanít az ok-okozati összefüggésekre, mely egy-egy korszak mögött meghúzódik, és minél nagyobb intervallumban vizsgáljuk, annál inkább értelmet nyernek az események.

2008-ban tanárként végeztem a Juhász Gyula főiskolán, később 2017-ben alkalmam volt megszerezni a mester szakos diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen. Az elmúlt jó 15 év alatt tanítottam már minden korosztályt. Magántanítványokat fogadva több tucat diákot készítettem fel érettségire évente. Dolgoztam trénerként is, tananyagot fejlesztve, és több mint 3000 fiatalt és felnőttet oktattam országszerte. A kulcs minden esetben a motivációban rejlett. Olyan módszerekkel tanítok, melyek élvezetessé és egyedivé teszik a tanulást, valamint később könnyebben felidézhetővé a tanultakat. A két perc töri youtube csatorna is ezért jött létre. Idővel a klasszikus vázlatírási technikákat és a forráselemzéseket kiegészítettem olyan meditatív technikákkal és vizuális módszerekkel, melyeknek köszönhetően meggyőződésem szerint sokkal hatékonyabban lehet tanulni.

Meditatív módszereimről a honlapomon tudsz részletesebben olvasni:  www.beavatasialmok.hu

Külön specialitásom az egyéni felkészítés, de csoportoknak is szívesen segítek, a legnagyobb támogatást az érettségi felkészülésben tudok adni. Ha már ide vezetett az utad, nézd meg a videókat, és böngéssz a kidolgozott minimál-vázlatok között! Ha kell egy jó tanár, engem keress... :)

 

Jó utat, buen Camino!

Tomcsanyi_Laszlo_kep.jpg
bottom of page